Trainingen en opleidingen

25 jaar

professionele ervaring

Korte lijntjes

één vaste contactpersoon

Zorgvuldig

oog voor detail en kwaliteit

Trainingen en opleidingen

ADD Services biedt cursussen aan met betrekking tot veiligheid op het breedste vlak. Hieronder vind je een greep uit ons aanbod.

Beveiligingsdiploma of ESO halen?

Via onze organisatie kun je het diploma Event Security Officer (ESO) halen, daarnaast leiden we in samenwerking met het ROC studenten op voor het MBO-diploma Beveiliger 2. Hierbij is stage intern mogelijk en de opleiding wordt van A tot Z geregeld.

De examens worden afgenomen door het SVPB (stichting vakexamens voor de particuliere beveiliginsgorganisaties).  De SVPB neemt als enige examenorganisatie examens af voor een aantal beveiligingsdiploma’s en certificaten die zijn opgenomen als opleidingseisen in de Regeling particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (ministerie van Veiligheid en Justitie).

Basis BHV

In 2 dagen leert je de basisvaardigheden voor de BHV. Eén dag staat in het teken van Levensreddende Eerste Hulp (LEH); dag twee staat in het teken van Brand, Ontruiming en Communicatie (BOC). Beide dagen worden afgesloten met een theorietoets. De competenties van de vaardigheden worden tussentijds door de docent getoetst.

Herhaling BHV

Tijdens deze dag worden de vaardigheden herhaald en getoetst bij de cursist. Als cursist dien je de Basis BHV te hebben doorlopen om deel te mogen nemen aan deze cursus. Tijdens deze dag werken wij ook met een LOTUS® slachtoffer. Deze acteert en grimeert ziektebeelden en wonden om de cursist een beter beeld van de realiteit te geven.

Basis EHBO

De basis EHBO bestaat uit 3 dagen. In 2,5 dag brengen we je alle vaardigheden EHBO bij. Het laatste dagdeel staat in het teken van examinering door een extern examencommissie van Het Oranje Kruis. De lesstof is veel uitgebreider dan de Levensreddende Eerste Hulp in de BHV.

Herhaling EHBO

In één dag herhalen wij vaardigheden die vallen binnen het diploma EHBO van Het Oranje Kruis. Je dient in het bezit te zijn van een Diploma EHBO van het Oranje Kruis. Bepaalde vaardigheden dienen jaarlijks herhaald te worden. Andere vaardigheden tweejaarlijks. Dit is vastgelegd door Het Oranje Kruis. De competenties worden bijgehouden per cursist.

Basis BLS-AED

In deze cursus leert je hoe een volwassen persoon gereanimeerd moet worden. Ook wordt het gebruik van de AED geoefend. De certificering verloopt via de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR).

Herhaling BLS-AED

Tijdens deze cursus herhalen wij de vaardigheden die aangeleerd zijn in de basiscursus.

Workshop Acute Zorg Alcohol & Drugs Preventie®

In deze interactieve workshop wordt informatie verstrekt over diverse drugssoorten die in omloop zijn. Daarnaast wordt door middel van simulatiebrillen de werking van drugs nagebootst. Door het uitvoeren van opdrachten ervaart je hoe het is om onder invloed van drugs en/of alcohol te zijn. Voor deze workshop geldt geen certificering, het ontvangen van een certificaat van deelname is mogelijk.

Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Hier kunnen wij jou ook mee helpen

Naast trainingen en opleidingen verzorgen wij ook EHBO en verpleegkundigen, toezichthouders, hospitality & servicemedewerkers, garderobebeheer, portofoonverhuur en verhuur gasmeetapparatuur. Heb je een specifiek verzoek op het gebied van services? Neem contact met ons op, we kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Whatsapp openen
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?
Stuur ons een WhatsApp bericht
Welkom bij ADD Safety Group, wij staan je graag te woord. Kunnen wij jou ergens mee helpen? Stuur snel een berichtje via WhatsApp.