Verhuur gasmeetapparatuur

25 jaar

professionele ervaring

Korte lijntjes

één vaste contactpersoon

Zorgvuldig

oog voor detail en kwaliteit

Verhuur gasmeetapparatuur

Heeft jouw bedrijf een meting nodig op het gebied van gevaarlijke stoffen en zuurstof? Ook dan kan ADD je van dienst zijn. In sommige situaties is het wenselijk of zelfs noodzakelijk dat metingen plaatsvinden.

Vaak worden gasmetingen gezamenlijk ingezet met mangatwachten. Wij zijn getraind om voorlichting te geven en complexe werkzaamheden te begeleiden.

En uiteraard kunnen wij je van gedegen advies voorzien over de inzet van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) tijdens de inzet van gasmeetapparatuur. Maar ook op andere gebieden van veiligheid kunnen wij voorzien van advies.

 

Waarom ADD Services?

  • Verhuur van gasmeetapparatuur en het doen van metingen
  • Getrainde professionals voor iedere situatie
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Verhuur van aanvullende items

Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Hier kunnen wij jou ook mee helpen

Naast verhuur gasmeetapparatuur verzorgen wij ook trainingen en opleidingen, EHBO en verpleegkundigen, toezichthouders, hospitality & servicemedewerkers, garderobebeheer en portofoonverhuur. Heb je een specifiek verzoek op het gebied van services? Neem contact met ons op, we kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Whatsapp openen
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?
Stuur ons een WhatsApp bericht
Welkom bij ADD Safety Group, wij staan je graag te woord. Kunnen wij jou ergens mee helpen? Stuur snel een berichtje via WhatsApp.